Bekijk al het laatste SYM scooter en motorscooter nieuws

Bekijk al het laatste SYM scooter en motorscooter nieuws

De bestverkochte bezorgscooter is nu elektrisch leverbaar!

14 oktober 2020

De SYM X-Pro is de bestverkochte bezorgscooter van Nederland. Vanaf nu is deze bezorgscooter elektrisch leverbaar: de SYM E-Xpro!

Bestverkochte scootermerk van Nederland

9 september 2020

In de maand augustus was SYM het grootste scootermerk van Nederland. Er kwamen maar liefst 1.584 nieuwe SYM-rijders bij en daar zijn wij enorm trots op. Wij willen via deze weg alle SYM-rijders bedanken voor het kiezen voor ons merk.

Jouw SYM, jouw keuze!

31 juli 2020

Dankzij de uitgebreide range aan SYM (motor)scooters en accessoires heb je de mogelijkheid om je SYM naar jouw smaak op te bouwen.  Welke SYM en accessoires kies jij?

Wat is het beste vervoermiddel in coronatijd

16 juni 2020

Door de uitbraak van corona is individuele mobiliteit populairder dan ooit! Met SYM kies je ervoor om je bewegingsvrijheid te behouden zonder te bezuinigen op je gezondheid en veiligheid. 

Je helm in de kleur van je scooter!

21 januari 2020

Hoe leuk is dat! Vanaf heden is het mogelijk om je helm in de kleur van je scooter te bestellen. Het design is speciaal ontworpen voor SYM in samenwerking met het kwalitatieve merk BOOST.

Welke brandstof is geschikt voor je SYM scooter?

1 oktober 2019

Je SYM scooter is geschikt om op Euro 95 (E5) te rijden, maar het advies is om voor Euro 98 (met een maximaal E5 gehalte) te kiezen, omdat je SYM scooter daar het beste op presteert.