Over SYM

SYM bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Jaarlijks worden er meer dan 500.000 voertuigen geproduceerd en dat maakt SYM één van de grootste fabrikanten uit de tweewielerindustrie.  Met certificaten die voldoen aan de strenge criteria zoals ISO 9001 en ISO 9002 legt SYM de lat hoog. Zo is SYM in staat om consistent voertuigen te leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Het ontwikkelingscentrum van SYM is voortdurend bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van de modellen range. De brede range van SYM bestaat uit 50 cc scooters t/m 600cc motorscooters die bekendstaan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 


Het ontwikkelingscentrum van SYM is voortdurend bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van de modellen range. De brede range van SYM bestaat uit 50 cc scooters t/m 600cc motorscooters die bekendstaan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Sanyang Motors Group

SYM behoort tot de Sanyang Motors Group die in 1954 is opgericht. In 1962 begon Sanyang Motors Group met het produceren van motorfietsen in samenwerking met Honda. Sanyang Motors Group produceert niet alleen SYM (motor)scooters, maar er wordt ook geproduceerd voor gerenommeerde merken als Peugeot Motocycles en Bombardier.

Bovendien heeft Sanyang Motors Group een lange historie in de auto-industrie. Sanyang Motors Group heeft een productieovereenkomst en een technologische samenwerking met Hyundai sinds 2002 en met Kia sinds 2014. Voor deze merken zijn er al diverse bekende modellen geproduceerd.