E-Fiddle IV

Kies je kleur 

Misty Green

Matt Black

Satin Submarine Blue

Vanaf:

€ 2.999   Incl. BTW

€ 2.999   Incl. BTW

€ 2.999   Incl. BTW

De getoonde prijs is inclusief BTW, exclusief rijklaar- en kentekenkosten en excl. recyclingbijdrage van € 13,50 (incl. btw) per accu.

Rijklaarprijs:

€ 3.298  Incl. BTW

€ 3.298  Incl. BTW

€ 3.298  Incl. BTW

Excl. recyclingbijdrage van € 13,50 (incl. btw) per accu.

SYM E-Fiddle IV: een nieuwe generatie van SYM

Onze nieuwste toevoeging aan de Fiddle-familie is de E-Fiddle IV. Bij SYM blijft de tijdloze combinatie van klassieke elegantie en moderne technologie onze drijfveer. De Fiddle-serie is het bewijs dat we het beste van vroeger combineren met de technologische innovaties van vandaag.

De E-Fiddle IV is uitgerust met een krachtige en onderhoudsvrije elektromotor in het achterwiel. Deze motor is fluisterstil en zorgt voor een plezierige rijervaring. Onder het zadel vind je een krachtige accu met hoogwaardige LG-cellen.

Door te kiezen voor de SYM E-Fiddle IV draag je niet alleen bij aan stijlvol vervoer, maar ook aan een schoner milieu. Ontdek alle voordelen van de SYM E-Fiddle IV

Soepele, onderhoudsvrije 1500W elektromotor

Makkelijk manoeuvreerbaar dankzij achteruitrijversnelling

Stijlvol digitaal LCD-dashboard

LED-koplamp, dagrijverlichting en achterlicht

Krachtig remsysteem met schijf aan voor- en achterzijde

E-Fiddle IV Features

Zijn uitstraling is retro, de features modern

De E-Fiddle IV is ontworpen met jouw zorgeloze stijl en gemak in gedachten. Het heeft een aantrekkelijk LCD-paneel dat essentiële informatie toont, zoals snelheid en accupercentage. Met een ingebouwde LED-verlichting en diverse rijmodi ben je goed zichtbaar in de stad. Daarnaast is er een handige USB-aansluiting om je telefoon op te laden tijdens het rijden. Het ingebouwde achteruitrijversnelling maakt parkeren eenvoudig.

Ben je klaar voor iets compleet anders?

De E-Fiddle IV is uniek in stijl en karakter. Met een bereik van 60 kilometer (45 km/h) en een verwijderbare 60V 35,2Ah lithium accu hoef je je geen zorgen te maken over het opladen. Na 5 tot 6 uur is de accu weer vol. De inklapbare voetstepjes en het comfortabele zadel maken lange ritten gemakkelijk. Dankzij de vernieuwde achterbrug met instelbare dubbele schokbrekers geniet je van een soepele rit.

De krachtige 1.500 Watt elektromotor in het achterwiel werkt stil en betrouwbaar. Je kunt kiezen tussen 25 en 45 km/h. Het efficiënte remsysteem met grote remschijven maakt stoppen eenvoudig.

E-Fiddle IV Specificaties

 • Zithoogte (mm) 790 mm
 • Voorrem Enkele schijf Ø 226 mm, 2-zuiger remklauw
 • Achterrem Enkele schijf Ø 220 mm, 2-zuiger remklauw
 • Band voor 110/70-12"
 • Band achter 120/70-12"
 • L / B / H (mm) 1860 x 680 x 1115 mm
 • Rijklaargewicht 95 kg
 • Type Borstelloze elektromotor
 • Vermogen 1500 Watt
 • Accu 60V 35,2Ah Lithium
 • Dashboard Digitaal LCD-paneel