SYM: innovatief, verbeterend en toekomstbestendig

SYM is een wereldwijd bedrijf en daarom ook betrokken bij het milieu. Dit nemen ze dan ook uiterst serieus. SYM concentreert zich op de ontwikkeling van toekomstbestendige producten, met name elektrische producten. We zien dat SYM hierin op de goede weg is door altijd een stap verder te denken. Verschillende modellen zijn al gepresenteerd vanuit het hoofdkantoor, maar niet alle modellen halen het naar de Nederlandse en Belgische wegen. Welke modellen van SYM zijn dat wel gelukt? We schrijven erover in het laatste deel van deze blogreeks. 

E-Fiddle IV

De E-Fiddle IV is uitgerust met een krachtige en onderhoudsvrije elektromotor in het achterwiel. Deze motor is fluisterstil en zorgt voor een plezierige rijervaring. Onder het zadel vind je een krachtige accu met hoogwaardige LG-cellen.

Door te kiezen voor de SYM E-Fiddle IV draag je niet alleen bij aan stijlvol vervoer, maar ook aan een schoner milieu. 

E-MIO

Om dit bekende model klaar te maken voor de toekomst introduceert SYM de E-Mio. Dat is jouw vertrouwde SYM Mio, maar dan elektrisch!

Met de SYM E-Mio rijd je niet alleen rond in stijl, maar draag je ook bij aan een beter milieu! 

E-Xpro

De bezorging in steden is niet meer weg te denken. Voor elk bedrijf dat op zoek is naar een milieuvriendelijke tweewieler in de stad, is de vernieuwde E-XPRO 2.0 de beste keuze.

Wat de E-XPRO 2.0 echt onderscheidt, zijn de twee krachtige 60V 35,2 Ah accu's met LG-cellen, waarmee je een indrukwekkende actieradius van 120 kilometer kunt bereiken. 

Deze modellen zijn een elektrische update van de benzinescooters de Fiddle, de Mio en de X-pro. Daaraan kun je dus al merken dat SYM met de tijd meegaat en innoveert. Zo zie je maar, je hoeft de tweewieler niet opnieuw uit te vinden als het al goed was. Een simpele elektrische update kan dus al wonderen doen. Daarnaast werkt SYM altijd aan betere prestaties. Eerder deelden wij al een primeur van een concept waar ze momenteel aan werken: de PE3. Hiermee experimenteert SYM met een aluminium-ion-batterij. Dit is recyclebaar, waarmee ze het milieu dus altijd in hun achterhoofd houden. Wij zijn heel benieuwd hoe het PE3-concept zich op de markt gaat ontwikkelen.

Maar moeten we de benzinescooters dan maar gewoon weglaten? Dat dacht ik niet. Als jij nog op een benzinescooter rijdt, wees dan trots dat je SYM rijdt. Want ook hierin zijn er door de jaren heen verbeteringen geweest op het gebied van milieuvriendelijkheid. We hebben inmiddels Euro 4 en Euro 5 motoren rondrijden. Deze motoren stoten aanzienlijk minder emissiewaarden uit. Houd er rekening mee dat er wel veranderingen gaan komen die effect zullen hebben op de scooterwereld. Uiteraard kunnen we niet van de ene op de andere dag overstappen op iets nieuws. Dit moet geleidelijk gebeuren en de transitie moet natuurlijk verlopen. Maar het is onvermijdelijk. Geniet van je SYM-scooter in welke variant dan ook.

Zoals we al zeiden, is SYM sterk verbonden met het milieu en dat laten ze ook zeker merken. Momenteel bestaat SangYang Motor (SYM) al 70 jaar. SYM heeft deze jaren niet alleen aan de verwachtingen van klanten voldaan met innovatieve technologieën, maar heeft zich ook gehouden aan de beloften van maatschappelijk verantwoord ondernemen voor de maatschappij. Van sociale zorg tot milieubescherming. Chairman Wu zei ooit: "Als pro-voertuigfabrikant is productie niet het enige doel, het belangrijkste is om voor onze woonplaats te zorgen en bij te dragen aan de maatschappij om onze oprechte dankbaarheid voor de steun van klanten te tonen."

 

Maar hoe heeft SYM dat dan waargemaakt?

• SYM heeft 2 multifunctionele scooters "4mica" gedoneerd aan het Taoyuan City Health Bureau tijdens de COVID-19 pandemie.

• SYM Charity heeft dagelijkse boodschappen geschonken.

• SYM heeft een Hyundai Staria-ambulance gedoneerd aan zijn thuisbasis, het brandweerbureau van het district Hsinchu.

• SYM-medewerkers en hun gezinnen hebben vrijwillig meegedaan aan strandopruimingen.

SYM is van plan om het komende jaar meerdere opwindende high-end crossover en sportieve Maxi Scooters uit te brengen. Kom en verken het onbekende met SYM!