SYM E-Xpro | Bestverkochte bezorgscooter nu ook elektrisch
SYM E-Xpro | Bestverkochte bezorgscooter nu ook elektrisch

De bestverkochte bezorgscooter is vanaf nu elektrisch leverbaar

14 oktober 2020

De SYM X-Pro is de bestverkochte bezorgscooter van Nederland. Vanaf nu is deze bezorgscooter elektrisch leverbaar: de SYM E-Xpro!

De E-Xpro is de elektrische bezorgscooter die overal en altijd inzetbaar is. Daarbij is hij op zijn zware taak berekend, want hij beschikt over een dubbele schokdemper en is voorzien van een voor- en achterdrager. Dat zorgt ervoor dat u met de E-Xpro veel goederen kan vervoeren.

De E-Xpro is in 2 varianten leverbaar

  • De E2-Xpro wordt standaard geleverd met 2 laders en 2 accu’s die goed zijn voor een actieradius van circa 90 km
  • Daarnaast is er de E1-Xpro, deze elektrische bezorgscooter wordt geleverd met 1 lader en 1 accu die goed is voor een actieradius van circa 45 km. 
  • De laadtijd van 1 accu is slechts 2 á 3 uur en omdat de E2-Xpro met 2 accu's en 2 laders geleverd wordt, heb je de mogelijkheid om 1 accu op te laden terwijl de bezorgscooter operationeel blijft. Zo verliest u tijdens het bezorgen geen kostbare tijd.
  • De bestuurder heeft uitzicht op een overzichtelijk digitaal dashboard die alle relevante informatie weergeeft waaronder snelheid en de huidige accucapaciteit. 

Waar is de SYM E-Xpro leverbaar?
De SYM E-Xpro is leverbaar bij erkende SYM-dealers. Dankzij hun uitgebreide expertise kunnen zij u voorzien van een passend advies.  Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde SYM-dealer is? Vul dan de onderstaande dealer locator in. Wilt u liever eerst contact opnemen met ons? Klik dan op de onderstaande button.