Nieuwe kleuren voor SYM!

29 april 2024

Ontdek de Nieuwe Kleuren van de Fiddle IV!

De Fiddle lijn blijft vernieuwen en verrassen, en dat geldt ook voor de Fiddle IV. We introduceren met trots twee nieuwe kleuren: Mat Indigo en Space Grey. Of je nu kiest voor de ingetogen elegantie van Mat Indigo of de moderne uitstraling van Space Grey, met de Fiddle IV kom je altijd stijlvol voor de dag.

Heb je al een favoriet gekozen? Maak dan snel een afspraak bij een erkende SYM-dealer en ervaar de Fiddle IV zelf!

De Nieuwe Look van de SYM Mio met Space Grey!

De moderne uitstraling van de SYM Mio krijgt een spannende make-over met de toevoeging van de Space Grey kleur. Deze nieuwe tint accentueert de compacte afmetingen van de Mio op een verbluffende manier, waardoor hij nog aantrekkelijker wordt.

Ben je nog niet overtuigd? Breng dan snel een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde dealer en ervaar de charme van de SYM Mio in Space Grey zelf!

Maak Kennis met de Nieuwe Kleur van de Jet14: Mamba Green!

De Jet14 stond al bekend om zijn ruime kleurkeuze, maar we wilden nog een stap verder gaan. Daarom introduceren we met trots de prachtige nieuwe kleur: Mamba Green! Deze toevoeging aan het assortiment stelt je in staat om jouw scooter nog meer te personaliseren en aan te passen aan jouw unieke stijl.

Met zijn stijlvolle ontwerp en nu nog meer kleuropties is de Jet14 meer dan alleen een scooter - het is een statement. Maak vandaag nog een afspraak bij een dealer bij jou in de buurt en ontdek de Jet14 in het verfrissende Mamba Green!

De vier nieuwe kleuren van de Orbit III!

Dit seizoen hebben we alles uit de kast gehaald met de Orbit III door maar liefst vier nieuwe kleuren toe te voegen. De keuze is volledig aan jou! Of je nu kiest voor de opwindende Ice Sea Blue, de tijdloze Tech Black, de altijd stijlvolle Cerulean Blue of de moderne Stealth Grey, je zult zeker opvallen tijdens jouw ritten.

Met deze uitgebreide kleuropties kun je jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen en de Orbit III aanpassen aan jouw voorkeuren. Maak vandaag nog een afspraak bij een dealer om de Orbit III van dichtbij te bewonderen en jouw favoriete kleur te kiezen!