Fabrikant SYM presenteert nieuwe range

17 november 2020

In tijden van corona is het de kunst om creatief te blijven om een invulling te geven aan zaken die niet via de normale weg door kunnen gaan. Een voorbeeld is de Eicma: de grootste motorshow ter wereld. Jaarlijks presenteert daar de fabrikant van SYM haar nieuwe range. Helaas, maar volledig begrijpelijk, is de Eicma niet doorgegaan. Om die reden heeft de fabrikant van SYM de nieuwe range online gepresenteerd.

Nb. Of de gepresenteerde modellen daadwerkelijk in Nederland leverbaar gaan zijn is nog onbekend. De eventuele nieuwe kleuren, modellen en bijbehorende specificaties worden naar verwachting in het  begin van 2021 bekendgemaakt. De getoonde foto’s/features zijn onder voorbehoud.

Welke SYM modellen zijn er gepresenteerd?

Maxsym 400

Naast de Maxsym TL 508 is er een lichtere motorscooter ontwikkeld, namelijk de Maxsym 400. Deze SYM motorscooter is voorzien van geavanceerde features zoals: LED-verlichting en het Traction Control System (TCS) wat voorkomt dat je achterwiel wegglijdt tijdens het wegrijden, acceleren of het maken van bochten. Nog veiliger is de Maxsym 400 dankzij het remlicht wat bij een snelheid van 70 km/u begint te knipperen om het verkeer achter de bestuurder te waarschuwen. Het frame is 18,5% lichter dan zijn voorganger wat het verbruik en het rijcomfort ten goede komt.

Maxsym TL 508

De bestaande Maxsym TL 500 is het vlaggenschip van de SYM motorscooters. Deze is geüpgraded naar de Maxsym TL 508 en voorzien van de allernieuwste features zoals een keyless systeem en Quick Charge 3.0 waarmee je extra snel je telefoon oplaadt.

Cruisym a

De Cruisym a motorscooter is voorzien van een vernieuwd LCD dashboard. Daarnaast beschikt deze sportieve SYM motorscooter over een geavanceerd Traction Control System (TCS) en een ‘’Quick Charge 3.0’’ waarmee je extra snel je telefoon oplaadt.

Joymax Z+

De Joymax Z+ is voorzien van een nieuw design ten opzichte van de huidige Joymax Z. Daarnaast is deze SYM motorscooter voorzien van vernieuwde LED verlichting, verstelbaar rugkussen, Traction Control System (TCS) en een ‘’Quick Charge 3.0’’.

Jet 4 RX

Een totaal nieuw model van SYM is de Jet 4 RX. Deze nieuwe SYM scooter is voorzien van een LCD dashboard en Quick Charge 2.0. Daarnaast heeft deze SYM scooter de beschikking over een uniek ‘’Anti-lift motorophangingsysteem’’, wat zorgt voor een premium rijcomfort.

KRNBT

De nieuwe SYM KRNBT valt op dankzij het krachtige & duurzame design. Deze no-nonsense scooter beschikt over geavanceerde technologie zoals Start & Stop en het ‘’Anti-lift motorophangingsysteem’’, wat zorgt voor een geweldig rijcomfort. De SYM KRNBT is helemaal innovatief dankzij het nieuwe ‘’Zero – resistance Starter & Generator System’’, wat deze SYM scooter extra duurzaam maakt.  

EF3

Dat het vizier bij SYM op de toekomst gericht staat werd dit jaar extra bevestigd dankzij de presentatie van de elektrische E-Xpro
De EF3 prototype is ook een elektrische bezorgscooter waarmee de bestuurder overdekt zit wat ervoor zorgt dat de bestuurder beschermd wordt in alle weersomstandigheden. De 2 wielen aan de achterzijde zorgen voor extra stabiliteit en dat er extra goederen vervoerd kunnen worden. De EF3 heet de beschikking over een innovatief elektrisch spiegelsysteem. Hiermee ziet de bestuurder op zijn dashboard wat er achter hem afspeelt en worden zelfs de dode hoeken weergegeven.

Lees als eerste het laatste SYM nieuws

Wil jij als eerste het laatste SYM nieuws zien? Volg ons dan via de onderstaande kanalen: