Blijf veilig met SYM
Blijf veilig met SYM

Wat is nu het beste vervoermiddel?

16 juni 2020

Jij wilt in deze corona-periode toch ook op een veilige manier van A naar B? Als je kiest voor een SYM scooter of motorscooter kies je voor het perfecte vervoermiddel!

Door de uitbraak van corona is individuele mobiliteit populairder dan ooit! Met SYM kies je ervoor om je bewegingsvrijheid te behouden zonder te bezuinigen op je gezondheid en veiligheid. Waar bij veel andere vervoersmiddelen alleen reizen niet mogelijk is kan je met SYM altijd alleen naar je bestemming rijden. Je voorkomt daarmee dat je in aanraking komt met andere mensen, want 1,5 meter afstand houden is heel eenvoudig. Daarnaast is het niet verplicht om tijdens het rijden gebruik te maken van een mondkapje en dat bespaart je veel geld.

Wat zijn de voordelen van de SYM scooters en motorscooters?

  • Je houdt eenvoudig 1,5 meter afstand
  • Je hebt de mogelijkheid om alleen van A naar B te gaan
  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht

Welke SYM past bij jou?
Voor iedereen is er wel een SYM die perfect bij hem of haar past. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste SYM is er een speciale wizard ontwikkeld. De onderstaande wizard bestaat uit 3 specifieke vragen die je helpt om de juiste keuze te maken. Mocht je na het invullen nog specifieke vragen hebben dan ben je van harte welkom bij een erkende SYM-dealer. Al onze dealers zijn technisch gecertificeerd en kunnen een gedegen advies geven bij de aankoop van jouw scooter en het bestellen of monteren van één van de vele originele onderdelen en accessoires. Neem je liever direct contact op met SYM? Ga dan naar de contactpagina.

Configure Wizard Settings Component

Welk rijbewijs heb je?

B
AM
A1
A2
A

Filter op categorie

50cc
125cc
Motorscooter

Filter op budget

0
10000