Wil je een SYM scooter kopen?

3 februari 2022

SYM Fiddle 2 blauw kopen

 

Soms is het lastig kiezen tussen al dat moois. SYM heeft onwijs veel scooter modellen en verschillende versies.

Ze variëren van 50cc tot 115cc of 125cc, elektrisch of motorscooters. Dat zijn schrikbarend veel opties. Maar we helpen je graag om een keuze te maken! In deze blog filteren we de keuzes op grond van prijs, brandstoftype en rijbewijs.

€ 4000,- euro of hoger 

We gaan er voorzichtig vanuit dat dit personen zijn die beter weten wat ze willen. Personen die vaker scooter of motor rijden. Voor een motor is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat een A1 rijbewijs een vereiste is. In deze prijsklasse vind je namelijk enkel 115cc of 125cc motoren, zoals de Cruisym Alpha 125 en de Joymax Z + 125. Beiden met een tankinhoud van 12 liter. Ze hebben beiden een super sportief ontwerp en ze zijn gemaakt voor rijcomfort. Zowel bestuurder als passagier zitten prettig tijdens het rijden.

De Maxsym TL 508 is het paradepaardje onder de motorscooters. Het design en de prestaties laten niets te wensen over. Het is een model met krachtige Led-koplampen, een rugsteun voor passagiers, een verstelbaar windscherm en een geavanceerd dashboard. In de motor zit een krachtige 2-cilinder met 8 kleppen en de wielen zijn uitgerust met het ABS-remsysteem. Optrekken heb je nog nooit zo snel kunnen doen en moeiteloos kom je tot een stop. 

AM-rijbewijs

Met een AM-rijbewijs kun je een bromfiets of scooter kopen. Gelukkig zijn deze wat goedkoper dan een motorscooter. Ben je geïnteresseerd in een wat sportiever model? Kijk dan eens naar de Orbit III. De velgen van de scooter hebben een zwarte poedercoat. Dat geeft een ruig uiterlijk. Het ontwerp ziet eruit alsof het door de wind snijd. Echt een scooter met een karakter. Je beschikt ook over ruime opbergruimte en een wave-remschijf. 

De Jet14 is een echte tour scooter en komt in 3 verschillende versies: klassiek (sportief, stoer), Business (zwart, koffer achterop) of Travel (windscherm, koffer achterop). Dat maakt het model veelzijdig en gewild. Reis je veel voor je werk in- en rond de stad? Dan is dit model ideaal. 

Wil je liever een wat simpeler model? Een Fiddle of een Mio zijn dan de beste keuze. Dit zijn klassieke scooters, precies wat je ervan gewend bent. De Mio is zelfs zo populair dat het ons meest verkochte model is sinds 2004. Dat zegt wel wat.

Voor een bezorgservice of de milieuvriendelijke chauffeur hebben we het SYM E1-Xpro of het E2-Xpro model. Het enige verschil is dat de E2 twee accu’s kan dragen en dus dubbel zo veel actieradius heeft. De laadtijd van een accu is ongeveer 5 uur. Het dashboard is volledig digitaal en de actieradius is 32,5 km. 

Bijna alle scooters komen in 25 km/u en 45 km/u versie. Vraag je dealer voor meer informatie m.b.t. dit onderwerp.