Bekijk het Mio model!

24 januari 2022

SYM Mio 50i

 

Heb je al eens naar de Mio gekeken?

Ben je op zoek naar een scooter die goed bij je past? Laat je niet gek maken door de hoeveelheid keuze van SYM modellen. Het is belangrijk dat je een scooter kiest die aan jouw wensen voldoet. SYM heeft onwijs veel scooter modellen en verschillende versies. 

De Mio scooter is sinds 2004 één van de meest verkochte SYM modellen in Nederland. De Mio 50i past bij iedereen; klein, groot, jong en oud. Het is een ideale stadsscooter en volledig vernieuwd. Een scooter met een moderne look en een uniek design. Deze scooter past perfect in het straatbeeld en is het ideale vervoermiddel voor al je ritjes. Bij de Mio 50i heb je keuze uit drie verschillende opties, naast de standaard Mio 50i zijn er ook de Mio 50i + Pack en Mio 50i Premium. 

SYM Mio 50i

De Mio 50i is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Dit model blinkt uit in bovengemiddelde rijeigenschappen en is daarbij ook nog eens praktisch. Hij heeft een laag benzineverbruik dankzij de zuinige injectiemotor. Deze scooter heet een comfortabel zadel dat prettig zit voor zowel de bestuurder als de passagier. Daarnaast is de scooter compact en licht waardoor je je lekker soepel over de weg kan manoeuvreren. Met de ruime opbergruimte rijd je met benodigdheden gemakkelijk van A naar B. 

SYM Mio 50i + Pack

De Mio 50i is je buddy onder alle omstandigheden. Voor wie zijn of haar scooter verder wil personaliseren is er de Mio 50i met een Black Pack of Clear Pack. Een windscherm op je scooter biedt diverse voordelen. Het beschermt je tegen de wind, regen en vliegjes en andere insecten. Daarnaast geeft een windscherm je net dat beetje extra uitstraling. De Black Pack is standaard uitgerust met een smoked windscherm en een zwarte klapdrager. Mocht je toch liever een helder windscherm willen met een chromen klapdrager is de Clear Pack een betere optie.

Mio 50i Premium

Naast de SYM Mio 50i en de SYM Mio 50i + Pack is de SYM Mio 50i Premium Black Pack en de Premium Clear Pack uitgerust met sierbeugels. Om je scooter goed rondom te beschermen tegen krassen, val- en stootbeschadigingen is een sierbeugel een goede toevoeging aan je scooter. Mocht je hem een keer tussen veel andere scooters hebben geparkeerd loop je weinig risico op beschadigingen. Daarnaast geeft de sierbeugel op de Mio 50i Premium een chiquere en stoere look.

Een beugelset kopen is vaak voordeliger dan losse beugels kopen. Premium Black Pack is voorzien van mooie en stoere een zwarte sierbeugel.

De Mio 50i is uitgerust met een zuinige injectiemotor wat voor een lager benzineverbruik zorgt. Daarmee bespaar je centen! Met het Digitale dashboard kun je overdag of in de avond goed je snelheid aflezen. Ook heeft de scooter een vaste tankdop. De tankdop blijft tijdens het tanken gekoppeld aan de Mio 50i. Zo is het onmogelijk om de tankdop te verliezen tijdens het tanken. De SYM Mio 50i is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.

Ben je interesseert en wil je graag een proefritje maken, ga dan langs je lokale SYM dealer en maak een proefrit.