Bekijk het Jet14 model!

1 februari 2022

Heb je al eens naar het Jet14 model gekeken?

Het Jet14 model is dé scooter voor de mensen die alles uit hun scooter ritten willen halen! Wendbaar, comfortabel en stijlvol. Ideaal om steden en plekken te ontdekken. Naast het comfort dat deze scooter biedt, is hij ook uiterst sportief en een betrouwbare partner voor al je ritten!

Een regenboog aan kleuren

Deze motorfiets is verkrijgbaar in 3 verschillende geraffineerde kleuren. Satin Submarine Blue; een chique blauwe kleur die vooral in de avond een prachtig effect geeft. Matt Black; een delicate kleur. Red; deze kleur springt er in de zomer flink uit!

De unieke features 

De SYM Jet14 scooter heeft meerdere unieke features. Ten eerste heeft de scooter een zeer ruime opbergruimte met een laadgewicht van maximaal 10 kg. Dit is zo ruim dat je onder de buddyseat zelfs een helm kwijt kan! Ideaal voor het doen van boodschappen. Ook heeft de scooter inklapbare voetsteunen dat geeft extra comfort voor de passagier. Daarnaast heeft de SYM Jet14 scooter een overzichtelijk en modern dashboard. Waar alle benodigde informatie duidelijk voor je ter beschikking staat!

De techniek achter de scooter

Niet alleen aan de buitenkant is de Jet14 scooter in tiptop conditie, ook de binnenkant van de scooter zit fijn in elkaar. Door het 50 cc 4-takt Euro 5 motorblok heb je meer dan genoeg vermogen om snel van a naar b te komen met een topsnelheid van 25 km/u of 45 km/u. Ook kun je flink wat kilometers afleggen tot wel 260 kilometer met een volle tank! Dit komt door de 7,5 liter brandstoftank die aanwezig is. De scooter is eveneens zuinig omdat de 4-takt motor voldoet aan de Euro 5 milieueis. 

Onmisbare accessoires voor de Jet14

Om je Jet14 scooter goed op te pimpen kun je enkele accessoires aanschaffen, zoals verschillende windschermen. Voor het winterseizoen zijn handmoffen en/of een beenkleed ideale opties om het koude weer te trotseren. Of mocht je het zat zijn dat je windscherm steeds nat is of snel beschadigd? Dan is een windschermhoes ideaal om je windscherm te beschermen. Daarnaast kun je ook een smartphone holder plaatsen op deze SYM scooter, die zijn waterdicht!

Kom de Jet14 bekijken bij je favoriete SYM dealer!