De Top Scooters van SYM

De Top Scooters van SYM

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve scooter, moet je SYM zeker overwegen. SYM, een afkorting van Sanyang Motor Co., Ltd., is een Taiwanese fabrikant die al sinds 1954 scooters en motoren produceert. SYM staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit, innovatieve ontwerpen en gebruiksvriendelijke modellen. In deze blog bespreken we enkele van de top scooters van SYM die momenteel op de markt zijn, en wat ze te bieden hebben.

SYM Jet4 RX
Te beginnen met een scooter waar we nog niet zo lang geleden onze bevindingen van hebben gedeeld. Mocht je dat gemist hebben, lees hier het artikel. De SYM Jet4 RX is op dit moment een van de meest populaire modellen in het assortiment van SYM, en dat is niet zonder reden. Deze scooter combineert stijl, comfort en prestaties in één pakket. De Jet4 RX is uitgerust met een krachtige motor, wat zorgt voor vlotte acceleratie en soepele ritten. Het ergonomische ontwerp biedt uitstekend zitcomfort, zelfs tijdens langere ritten. Met voldoende opbergruimte onder het zadel en een zuinig brandstofverbruik is deze scooter ideaal voor dagelijks gebruik. Belangrijkste kenmerken:

 • Ergonomisch en comfortabel zadel
 • Zuinig brandstofverbruik
 • Voldoende opbergruimte
 • Krachtige motor

SYM Fiddle IV
De Fiddle is bij velen een geliefd model en kent een succesvolle lijn in de afgelopen jaren. Wij snappen wel waarom. De SYM Fiddle IV is een stijlvolle retro-scooter die het beste van klassiek design en moderne technologie combineert. Deze scooter is perfect voor wie op zoek is naar een trendy vervoermiddel dat ook praktisch is. De Fiddle IV beschikt over een betrouwbare motor, een comfortabel zadel en moderne functies zoals LED-verlichting en een digitaal dashboard. Het ruime opbergvak onder het zadel biedt voldoende ruimte voor een helm of boodschappen. Belangrijkste kenmerken:

 • Retro design met moderne technologie
 • Betrouwbare motor
 • Comfortabel zadel
 • LED-verlichting en digitaal dashboard

De SYM Fiddle IV is ook verkrijgbaar in een elektrische variant.


SYM Symphony ST
De SYM Symphony ST is ontworpen voor stadsverkeer en biedt een perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak. Deze scooter is licht van gewicht, wendbaar en voorzien van een zuinige motor. De Symphony ST heeft een strak en modern design, en biedt een comfortabele rijervaring met zijn ruime zadel en goede vering. Daarnaast beschikt deze scooter over een groot opbergvak en een USB-aansluiting voor het opladen van je apparaten tijdens het rijden. Belangrijkste kenmerken:

 • Lichtgewicht en wendbaar
 • Zuinige motor
 • Modern design

SYM Cruisym Alpha 300 
Leuk, al die scooters. Maar sommige mensen willen net even iets meer power. Voor degenen die op zoek zijn naar meer vermogen en comfort, is de SYM Cruisym Alpha 300 een uitstekende keuze. Deze motorscooter is ideaal voor langere afstanden en biedt krachtige prestaties dankzij zijn 278cc motor. De Cruisym Alpha 300 is uitgerust met geavanceerde functies zoals ABS, een verstelbaar windscherm en ruime opbergruimte. Het ontwerp is sportief en dynamisch, perfect voor rijders die zowel in de stad als op de snelweg willen genieten van hun rit. Belangrijkste kenmerken:

 • Krachtige 278cc motor
 • ABS en verstelbaar windscherm
 • Sportief en dynamisch ontwerp
 • Ruime opbergruimte

Dit model is ook beschikbaar in 125cc.

SYM ADX 125
De SYM ADX 125 is een avontuurlijke en robuuste scooter die ontworpen is voor rijders die zowel op verharde als onverharde wegen willen rijden. Deze scooter combineert een stoer ontwerp met praktische functionaliteiten. De ADX 125 beschikt over een krachtige en zuinige motor, een verhoogd zadel voor betere zichtbaarheid en een stevig frame voor extra stabiliteit. De grote wielen en vering zorgen voor comfort en controle, zelfs op ruiger terrein. Daarnaast heeft de ADX 125 voldoende opbergruimte en moderne functies zoals LED-verlichting en een digitaal dashboard. Belangrijkste kenmerken:

 • Avontuurlijk en robuust ontwerp
 • Krachtige en zuinige motor
 • Verhoogd zadel en stevig frame
 • Grote wielen en goede vering

Conclusie
SYM houdt rekening met iedere rijder en biedt een breed scala aan scooters die aan verschillende behoeften en voorkeuren voldoen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle retro-scooter, een krachtige maxiscooter of een wendbare stadscooter, SYM heeft het allemaal. De bovenstaande modellen behoren tot de top scooters van SYM en bieden uitstekende prestaties, comfort en betrouwbaarheid. Bezoek een dealer bij jou in de buurt om deze scooters zelf te ervaren en ontdek welke het beste bij jou past. Naast deze vijf topmodellen van SYM zijn er natuurlijk nog veel meer scooters die wellicht beter bij jou passen. Bezoek ons modeloverzicht voor alle beschikbare modellen!