Optimaal wintercomfort voor jouw SYM

12 november 2023

SYM Beenkleden voor Optimaal Wintercomfort

De winter is weer in aantocht en dat betekent kou, snijdende wind en miezerige regen. Speciaal voor jouw scooter heeft SYM de ideale oplossing: beenkleden op maat gemaakt voor diverse modellen. Met een perfecte pasvorm en eenvoudige montage bieden deze beenkleden optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden, zodat je benen droog en warm blijven tijdens het rijden in de winter. 

Het unieke ontwerp van de beenkleden zorgt ervoor dat je nog steeds gemakkelijk en snel je benen op de grond kunt zetten, zonder belemmering. Alleen aan de voorkant bevestigd, biedt het beenkleed volledige bescherming zonder concessies te doen aan jouw bewegingsvrijheid.

SYM Beenkleden zijn exclusief verkrijgbaar bij erkende SYM-dealers en zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

  • Fiddle II
  • Fiddle IV
  • Symphony ST
  • Mio
  • Orbit III
  • X-Pro (nieuw!)

Handmoffen voor Compleet Comfort

Hoewel de beenkleden zorgen voor warme benen, zijn handen vaak het lastigst warm te houden. Voor extra comfort zijn goede winterhandschoenen onmisbaar. Als dat niet genoeg is of als je geen zin hebt in het gedoe van handschoenen aan- en uittrekken, zijn de universele SYM handmoffen de perfecte keuze. Eenvoudig te bevestigen aan je scooter, zorgen deze handmoffen ervoor dat je altijd warme handen hebt, zonder gedoe.

Windscherm voor Volledige Bescherming

Met warme benen en handen ben je bijna klaar voor de winterse ritten. Maar wat dacht je van je gezicht? Koude wind kan je rit onaangenaam maken. Daarom is een hoog windscherm de beste bescherming tegen harde en koude wind, vooral wanneer je stilstaat. Informeer bij jouw dealer naar de beschikbare opties en geniet van een comfortabele en aangename rit, zelfs in de winter.