Warm op jouw SYM met een beenkleed!

9 november 2022

SYM beenkleden 

Het is weer koud buiten! En op de scooter is het al helemaal koud door de snijdende wind en miezer regen. Voor het winterseizoen is een beenkleed de ideale optie om het koude weer te trotseren. De beenkleden van SYM zijn speciaal op maat gemaakt voor jouw scooter. Ze hebben een perfecte pasvorm en zijn eenvoudig te monteren. Het beenkleed beschermt je tegen slechte weersomstandigheden en houdt je benen droog en warm. Scooter rijden in de winter? Met deze tips ga je veilig op pad.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je jouw voeten niet op de grond kan zetten. Het beenkleed zit alleen aan de voorkant vast, waardoor je nog steeds snel en met gemak je benen op de grond kan zitten. 

De beenkleden zijn uitsluitend te krijgen bij onze erkende SYM-dealers en zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

  • Fiddle II
  • Fiddle IV
  • Symphony ST
  • Mio
  • Orbit III
  • X-Pro (nieuw!)

Handmoffen

Met het beenkleed heb je nu warme benen, maar je handen zijn het meest lastig om warm te houden. Daarom zijn goede winterhandschoenen onmisbaar.  Is dit voor jou niet voldoende of heb je geen zin in, handschoen uit -  handschoen aan, kies dan voor de universele SYM handmoffen. Handmoffen bevestig je aan je scooter en zo heb je dus altijd je handschoenen bij je.

Windscherm

Warme benen, check! Warme handen, check! Gezicht: koud! Een hoog windscherm is de beste bescherming tegen harde en koude wind. Vooral wanneer je stil zit voel je goed dat het hard waait een hoog windscherm beschermt je lichaam en hoofd hiertegen en dat maakt je rit een stuk aangenamer. 

Informeer bij jouw dealer voor de opties!