Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Jouw officiële SYM dealer

SYM Jouw officiële SYM dealer
Altijd met een glimlach onderweg! Daarom koop jij bij de officiële SYM dealer.

Kopen met zekerheid, willen we allemaal. Voor een scooter doe je dat bij de officiële SYM dealer! SYM Nederland werkt met een Selectief dealernetwerk. Waarom een selectief dealernetwerk?
Wij van SYM vinden het erg belangrijk dat je “waar voor je geld” krijgt. Koop je jouw SYM scooter bij een officiële SYM dealerdan mag je dat verwachten. Daar staan wij als importeur garant voor!

Wat mag je verwachten van de officiële SYM dealer?

De officiële SYM dealer heeft alle benodigde trainingen en opleidingen van ons doorlopen. Hij kent ons product en zal je adviseren over het onderhoud waardoor de scooter uiteindelijk meer waard blijft. Maar het start al bij je eerste bezoek. De SYM dealer handelt volgens dezelfde waarden als wij met respect, vertrouwen en kennis. Wij zien er streng op toe dat de officiële SYM dealer zijn showroom en werkplaats up to date heeft. Altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op alle fronten zodat je een snelle garantie of service afwikkeling mag verwachten. Of het nu een vraag is over je scooter, je onderdelen of accessoires die je nodig hebt. Of dat je toe bent aan een nieuw model, deze dealer is voor jou de expert die voldoet aan jouw verwachting. Je zult altijd de juiste keus maken voor jouw unieke mobiliteitsvraag. Je zult tevreden rondrijden en mocht er toch iets zijn dan zijn de garantievoorwaarden en service transparant en helder. Zo weet je waar je aan toe bent en dat je altijd aan het juiste adres bent bij de officiële SYM dealer.

Je vind de officiële SYM dealer via onze dealer-locator op onze website

De officiële SYM dealer biedt jou:

- Professionele begeleiding bij de aanschaf van jouw SYM scooter.
- Een professioneel uitgeruste werkplaats met voldoende technische kennis.
- Een showroom met een ruime keuze uit de modellen lijn van SYM.
- 24/7 informatie over verwachte levertijden via ons dealerintranet.
- De laatste ontwikkelingen en garantieprocedures waardoor een transparante service mogelijk is.
- Altijd het gebruik van originele onderdelen door onze SYM service kits.
- 2 jaar garantie afwikkeling.


Jouw mening telt! Ben je van mening dat jouw dealer niet aan onze voorwaarden voldoet, maar staat hij wel in de lijst, neem dan contact met ons op via het contact formulier.