Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Interview met een trouwe Mio-rijdster

SYM Interview met een trouwe Mio-rijdster

Bekijk hier een interview van Scooter&bikexpress met een trouwe Mio-rijdster.

Naam: Davinia Martens
Leeftijd: 35 jaar
Geboorteplaats: Rotterdam
Huidige Scooter/tweewieler: SYM Mio
Functie/beroep: Pedagogisch medewerker
1ste scooter/motor: SYM Mio

Deze maand in deze rubriek treffen we Davinia Martens. Davinia is een trotse eigenaresse van een SYM Mio, die ze pas begin dit jaar aanschafte. De Rotterdamse zet de scooter in voor de dagelijkse woonwerkritjes naar Capelle aan den
IJssel, maar merkt op dat ze hem eigenlijk steeds vaker pakt. De scooter brengt haar snel naar de plek van bestemming en is ook nog eens een stuk voordeliger dan haar auto.

Op welke scooter rijd je nu?
Eigenlijk rijd ik nog helemaal niet zo lang scooter, maar heb er nog geen moment spijt van gehad. In januari van dit jaar kocht ik een SYM Mio snorscooter en die brengt me de afgelopen maanden razendsnel van A naar B. Ik zou de scooter in eerste instantie vooral inzetten voor woonwerkverkeer, maar ik merk dat ik steeds vaker de scooter pak en ook in het weekend vaker de auto laat staan. Het scheelt me niet alleen de brandstofkosten, ik merk ook dat ik in de meeste gevallen op de scooter veel sneller ben.

Hoeveel kilometers rijd je per jaar?
Ik werk niet zo ver van huis, maar met alle overige ritjes meegerekend, vermoed ik dat ik rond de 2.500 kilometer per jaar zal rijden.

Waar maak je de kilometers vooral voor?
Ik rijd voornamelijk woon-werkverkeer, daarnaast pak ik hem regelmatig ook mee naar de winkels. Ik kan hem dan overal kwijt en het scheelt me dure parkeerkosten. Hier in de buurt hebben we de Zevenhuizenplassen, het is heerlijk om hier rond te rijden met de SYM en even uit te waaien.

Wat is jouw ideale scooter?

Ik ben wel echt een voorstander van de snorscooter. Ik hoef dan geen helm op en samen met een hoog windscherm zit ik dan lekker uit de wind. Retromodellen zoals de Vespa’s vind ik wel erg mooi, maar geen groot model zodat ik de scooter goed onder controle kan houden.

Wat is je favoriete motorkleding/accessoire?

Ik ben erg tevreden over het hoge windscherm op mijn Mio, in de toekomst zou ik graag nog een topkoffer laten plaatsen zodat ik nog meer spullen kan meenemen.

Wat zal je volgende scooter worden?

Dat zou zomaar weer een SYM Mio kunnen worden, maar dan misschien een jonger exemplaar. Ik heb al de plaatjes gezien van de nieuwe SYM Mio, die vind ik heel erg mooi, maar dat wordt nog even sparen… Mijn huidige Mio doet het nog prima dus ik denk dat ik voorlopig nog vrolijk op deze blijf rondrijden.

Heb je nog een boodschap voor onze lezers?
Ik ben eigenlijk pas sinds kort een scooterrijdster, maar ik kan nu eigenlijk al zeggen dat ik niet meer zonder kan! Hij brengt me goedkoop van A naar B en ik was nog nooit zo snel op de plek van bestemming! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Hét Magazine over scooters & lichte motoren!
www.scooterxpress.nl
Ben jij ook een enthousiast scooterrijder?
En zou je graag ook in ons magazine komen te staan? Dat kan!
Stuur een e-mail naar info@hetprocespublishing.nl met als onderwerp
“Heavy User” en geef aan wie je bent en welk type/merk scooter je rijdt.
Wellicht sta jij dan binnenkort in de Scooter&bikexpress!

Wil je meer weten over de SYM Mio? Bekijk dan hier de modellenpagina van de SYM Mio.


Deze promo is geldig voor: