Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

SYM winterpakket; verander niet in een ijspegel!

SYM SYM winterpakket; verander niet in een ijspegel!

Deze winter gegarandeerd -20! In november en december is het SYM winterpakket extra voordelig.

De slimste keuze, dat is jouw SYM-scooter. Vooruitstrevend en innovatief. Dat merk je in rijcomfort, betrouwbaarheid, kracht en vingervlugge wendbaarheid. De nieuwste technologieën zorgen voor stabiliteit in alle rijomstandigheden; jouw SYM is elke situatie de baas. Nu jij nog! Want ook in de winter wil jij je honger naar de weg stillen.

Weer of geen weer, blijf met volle teugen genieten van jouw scooter voor alledag. Zorg dat je er warmpjes bijzit, want het wordt deze winter gegarandeerd -20! Min 20 op ons winterpakket, bestaande uit een beenkleed en hand covers. Stap op je scooter naar je dichtstbijzijnde SYM-dealer en ontvang in de maanden november en december 20 Euro korting op het SYM-winterpakket (van € 139,- voor € 119,-). Slimme keuze, laat de winter maar komen!

Waar is het SYM winterpakket verkrijgbaar?
Het SYM winterpakket voor jouw scooter is verkrijgbaar bij erkende SYM-dealers. Je vindt een SYM-dealer bij jou in de buurt via de dealer locator.

*De actie is geldig tot en met 31 december 2017


Deze promo is geldig voor: